banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün

AK Partili Kadınlardan seçim startı VİDEO

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığında Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve yönetimi ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Şanlıurfa İl Koordinatörü’nün katılımı ile toplantı düzenlendi.

 

Toplantı ile ilgili konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Şanlıurfa İl Koordinatörü Ümmü Gülsüm Avcı; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Şanlıurfa İl Koordinatörü olarak Şanlıurfa’ya gelmiş bulunmaktayım. Biliyorsunuz önümüzde 3 tane büyük seçim var. AK Parti bu seçimde yine iyi oy alacak. Çalışmalarda bulunmak için geldim. Kadınlarımızla birlikte Şanlıurfa’da neler yapabiliriz bunu gözden geçiriyoruz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ise; “Koordinatörümüz Ümmü Gülsüm Hanımın katkıları ile çalışmalarımıza daha da ağırlık vereceğiz. Gücümüze güç katacağız” dedi.

Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

www.balikligol.com

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.