banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

AK Partili Çelik: Kırsalda sıkıntılar var

Kızıltepe ilçesindeki Keynun köyü (Yumurcak) İlkokulu’nda eşi Zuhal Çelik ile birlikte oyunu kullanan AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Süleyman Çelik, huzur ve barış içerisinde bir yarış olması dileğinde bulundu.

Çelik, seçimin ülkeye, millete ve Mardin'e hayırlara vesile olmasını dileyerek, milletin iradesine sahip çıkması, tercihini ortaya koymasının çok sevindirici olduğuna dikkat çekti.

Şehir merkezlerinde sorun olmadığını belirten Çelik, "Kırsalda 2-3 ilçemizin kırsalında sorun var. Çeşitli baskılar ve yönlendirmeler olduğu, tek kişinin oy kullandığı yönünde ciddi duyumlarımız var. Kırsalda sorun var ama şehir merkezlerinde şu ana kadar bir sorun yaşanmadı. Ufak tefek sorunlar dışında.” dedi.

Oyunu kullanan Çelik, daha sonra diğer köy ve mahallerdeki okulları gezdi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.