banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

AK Partili Belediyeler Pekmezli'de Toplandılar

Şanlıurfa AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fevzi Demirkol başkanlığında ayda bir yapılan "AK Partili Belediye Başkanları" toplantısı bu ay Akçakale ilçesine bağlı Pekmezli Beldesinde gerçekleştirildi.

Pekmezli Belediye Başkanı Abdullatif  Soydaş'ın ev sahipliği yaptığı toplantıya Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay, Eyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Mezra Belediye Başkanı Yusuf Güneş ile birlikte Şanlıurfa AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaya ve Müslüm İncebıyık da katıldılar. 

Konuyla ilgili konuşan Şanlıurfa AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fevzi Demirkol "Şanlıurfa'da Belediye Başkanı seçilen arkadaşlarımızla, ayda bir toplanıp durum değerlendirmesi yapıyoruz. Hem yapılan çalışmaları, hem de eksiklikleri yerinde görüp tespit etmek amacıyla toplantımızı yapıyoruz. Bu ay Pekmezli Belediye Başkanı Abdullatif Soydaş'ın ev sahipliğinde toplandık. Pekmezli, Akçakale ilçesine bağlı güzel bir beldemizdir. Belediye Başkanımız güzel hizmetler yapıyor. Yapmış olduğu hizmetler için kendisine teşekkür ediyor, yapacakları hizmetler için de başarılar diliyoruz" dedi.

Pekmezli Belediye Başkanı Abdullatif Soydaş "Eksikliklerimizi görme açısından çok faydalı bir toplantı olduğuna inanıyorum. Çalışma şevkimiz artıyor. Bilgi ve birikimlerimizi paylaşıyoruz. Bize güç katan bir toplantıdır. Buraya kadar gelen İl Yönetimine ve Belediye Başkanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.