banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

AK Partili Belediye başkanları Birecik'te toplandılar FOTOĞRAFLI
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Koordinatörlüğünde Birecik Belediyesinde gerçekleşen toplantıya Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yaslıca Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli, Yaylak Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay, Eyyüpnebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Mezra Belediye Başkanı Yusuf Güneş, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, AK Parti İl Başkan Yardımcıları M. Uryan Arusoğlu, İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Cemil Çadak, Sedat Dülger ve Mehmet Ayneli katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...


Birecik ilçesinde yapılan AK Belediyeler istişare toplantısı ile ilgili konuşan Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, “İl Başkanlığımızın Koordinatörlüğünde her ay bir belediyemizde AK Partili Belediye Başkanları olarak toplanıyoruz. Toplantımızın amacı hem ilçelerimizin eksiklerimizi hemde belediyemizin sıkıntılarını ve yatırımlarını konuşuyoruz. Gerek il başkanlığımız gerekse bakanlığımız nezdinde girişimlerde bulunuyoruz. İlçelerimize daha iyi hizmet yapılması için görüş alış verişinde bulunuyoruz. Bu toplantıların gerek yapıldığı ilçede gerekse diğer belediyeler olarak çok faydasını gördük. Böyle verimli bir uygulamayı İl Başkanımızın başlattığından dolayı ve buraya kadar gelen Belediye Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.



AK Parti İl Başkanlığı Yerel Yönetimler birimi olarak ayda bir, bir Belediyemizin ev sahipliğinde AK Parti Belediye Başkanları olarak bir araya geldiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez; “AK Partili Belediye Başkanlarımızla rutin olarak her ay toplanıyoruz. Daha önce Bozova ve Akçakale ilçelerimizde toplantılarımızı gerçekleştirdik. Belediye başkanlarımız bir araya gelerek yapılan hizmetleri konuşuyoruz. Bir ilçemizde yapılan bir uygulamayı diğer belediyelerimizde haberdar oluyorlar. Aynı zamanda tatlı rekabet ortamı oluşuyor. Toplantılarımızı ilçelerimizden sonra beldelerimizde de devam edeceğiz. Bu toplantımıza ev sahipliği yapan Birecik Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Yapılan açılış konuşmalarının ardından toplantının 2. bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirildi.



Toplantıdan sonra Güneyfırat Katı Atık Belediyeler Birliğini 6 Belediye bir araya gelerek kurduklarını açıkladılar. İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez koordinatörlüğünde kurulan Güneyfırat Katı Atık Belediyeler Birliği hakkında açıklama yapan Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı; “Güneyfırat katı atık tesisleri sayesinde atıklar bir depoda toplanarak enerji olarak geri dönüşümü sağlanacak. Bu anlamda hem beldelerimizin hemde çevre köylerimizin katı atıkları bu istasyonda değerlendirilecek” dedi.



Ayran Belediyesinin teklifi ile Güneyfırat Katı Atık Belediyeler Birliğinin kurulduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez; “Birecik, Halfeti, Mezra, Argıl, Yukarı Göklü ve Ayran Belediyelerinin bir araya gelmesi ile Güneyfırat Katı Atık Belediyeler Birliğinin kurulması imza altına alındı. Atıkların toplanarak geri dönüşümü sağlanacak olan bu tesisin bölgemize ve belediyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Birecik Belediye Başkanı günün anısına konuklara plaket verirken, Belediye Başkanları, Birecik Belediyesi önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.