banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

AK Partili Başkanlar ilk kez bir araya neden geldiler?

İl Başkanlığı binasında AK Partinin kurulmasından bu yana Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı görevinde bulunan Müfit Yetkin, Abdülkadir Kol, Osman Nuri Eren, Mehmet Ekinci, Cuma Ağaç ve Av. Ahmet Düşünür ile bir araya gelen İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “AK Partiye ve Şanlıurfa’mıza büyük hizmetleri olmuş İl Başkanlarımızla ilk kez bir araya gelerek istişare toplantısı yaptık” dedi.

 

İl Başkanlığında yaklaşık 3 saat süren toplantı ile ilgili konuşan Av. Yusuf Eğilmez; “İl Başkanlarımızla istişare toplantısı yaptık. Toplantımız çok verimli geçti. Onların tecrübelerinden her zaman istifade ettik ve bundan sonrada istifade edeceğiz. AK Partiye ve Şanlıurfa’ya yaptıkları güzel hizmetlerini unutmayacağız” dedi.

 

İl Başkanları ise ilk kez bir araya geldiklerini belirterek; “AK Parti ve Şanlıurfa’ya hizmet için her zaman hazırız” dediler.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.