banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit

AK Partili aday adaylar biraraya geldi

Şanlıurfa AK Parti aday adaylarını bilgilendirme toplantısında konuşan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Aday adaylarımızın çokluğu partimize teveccühün bir göstergesidir” dedi.

AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen aday adaylarını bilgilendirme toplantısı Şehitlik çamlık toplantı salonunda mazaretli aday adayları dışında yaklaşık 270 aday adayının katılımı ile saat 19’da başladı. İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve yönetimin kapıda karşıladığı aday adayları ile birlikte yenilen yemekten sonra toplantı başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşler Başkanı Mustafa Yavuz, konuşmasına Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses’e yapılan menfur saldırıyı kınadı. Yavuz; “Tatlıses’e acil şifalar diliyoruz” dedi.

Aday adaylar için parti teşkilatının oy kullanacağı Pazar günkü temayyül hakkında bilgi veren Mustafa Yavuz; “ Biliyorsunuz Pazar günü DSİ konferans Salonunda temayyül yoklaması olacak. Orada 4 gözetmen tarafından oylama yapıldıktan sonra yine bu gözetmenler nezdinde oylar partimiz genel merkezine gönderilecektir” dedi.

Aday adayları bilgilendirmek için kürsüye İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez geldi. Başkan Eğilmez; “Aday adaylarımızın çokluğu partimize teveccühün bir göstergesidir. Şanlıurfa’dan aday adaylık için partimize 238, Ankara Genel Merkezimize ise 111 aday adayımız müracaatta bulunmuştur. Bu aday adaylarımız içerisinde 27’i bayan, 22 kişi ise engelli kardeşlerimizdir. Toplam olarak aday adaylarımız 349 kişidir. Bugün buraya sizleri davet ederek hem aday adaylık süreci ile ilgili olarak bilgilendirmek hem de kaynaşmak ve tanışmak istedik. Bakınız aday adaylarımız arasında çiftçisinden, memuruna, esnafından, Profesörüne kadar her kesimden ve her bölgeden aday adaylarımız var. Çünkü partimizde herkes siyaset yapabilen tek partidir. Herkes kendini en iyi şekilde ifade edebilen partidir. Türkiye’nin partisidir. Bu tablo halkın partisinin olduğumuzun kanıtıdır” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 

GECENİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.