banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

AK Parti'den Yarcan ailesine taziye ziyareti

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve İl Başkan Yardımcılar ve Yönetimi Siirt'in Kurtalan İlçesinde 29 Temmuz da askeri aracın yaptığı kaza sonucunda kaldırıldığı hastanede şehit olan Abdülkadir Yarcan’ın köyüne giderek ailesine başsağlığı diledi.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile beraber Başkan yardımcıları; Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, Mustafa Tuz, Mehmet Büyükfırat, İl Yönetiminden Mehmet Eriten, Zeki Kurt, Müslüm Çoban, Suruç AK Parti İlçe Başkanı İzzettin Aslan ve Suruç İlçe Yönetiminden bir heyet Şehit’in taziyesinin yapıldığı Suruç ilçesine bağlı Yönlü köyünün Alidağ mezrasındaki taziye evine giderek acılı babaya ve aileye başsağlığında bulundular.

Başkan Av. Yusuf Eğilmez yapmış olduğu ziyaret kapsamında şehit yakınlarıyla tek tek tokalaştı. Ardından ise şehit babasının yanında oturarak onu teselli edip, “Takdiri ilahidir” diyerek baş sağlığı dileklerinde bulundu.

 

Baba Yarcan ise AK Parti heyetine çok teşekkür ederek; “Acımızı paylaştınız. Allah emanetini verdi ve zamanı geldi aldı” diyerek sabırla taziyeleri kabul etti.

Bilindiği gibi bir hafta önce Siir’in Kurtalan ilçesinde kaza olmuş, ağır yaralanan Er Abdulkadir Yarcan, GATA’da gördüğü tedaviye cevap veremeyerek vefat etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.