banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

AK Partiden vali yardımcısı Aylin Duman’a ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcılar İsa Kızıldemir, Mustafa Yavuz ve Nusret Urmak’tan oluşan AK Parti heyeti, yaklaşık iki ay önce İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi kapsamında Avanos Kaymakamlığından Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanan Aylin Kırcı Duman’ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.

 

Şanlıurfa Vali Yardımcılığına atanan Aylin Kırcı Duman’a hayırlı olsun ziyareti, gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir; “Şanlıurfa’nın hem iş hem de nüfus potansiyeli büyüktür. Bu bağlamda Şanlıurfa’ya büyük hizmetler yapacak olan Vali Yardımcımız Aylin Hanımı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman ise AK Parti heyetine teşekkür ederek, Şanlıurfa’ya hizmet için geldiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.