banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

AK Partiden Türkiye Muhtarlar Derneğine Teşekkür

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı 12 Eylülde yapılan referandumdan sonra çalışmalarına muhtarlara teşekkürle devam ediyor.

 AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ile birlikte İl Başkan Yardımcılar Veysel Polat, İsa Kızıldemir, Mehmet Canpolat ve İl Yönetiminden Mehmet Büyükfırat, Yusuf Mert, Metin Çadırcı, Mustafa Ağadayı, Hümeyit Bilbay ve AK Parti Muhtarlar komisyon başkanı İsmail Güneş, Türkiye Muhtarlar Derneğine teşekkür ziyaretinde bulundular.

Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hüseyin Korkmaz ve üye muhtarlar AK Parti heyetini dernek binalarında kabul ettiler.

Burada konuşan Başkan Av. Düşünür; Referandumdaki gayretlerinden dolayı bu akşam Türkiye Muhtarlar Derneğine teşekkür ziyaretinde bulunuyoruz dedi.

Av. Düşünür; Referandumdan sonra demokrasiye yaptıkları katkıdan dolayı muhtarlarımızı tek tek ziyaret etmek isterdik ama bu çok uzun zaman alacağı düşüncesiyle muhtar derneklerini vasıtasıyla dernekleri ziyaret ederek dernek başkanı ve dernekte bulunan muhtarlar şahsında tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz.

12 Eylül günü yapılan oylamada Muhtarlarımız mahallelerinde ve okullarında sandığa sahip çıktılar.  Demokrasiye sahip çıktılar. Şanlıurfalıların bu gayretlerinden dolayı demokrasi tarihine unutulmaz bir imza attık. Başbakanımız Urfa’nın bu başarısı için 31 Ekim Pazar günü Topçu Meydanında toplu açılışlar yapacak ve Şanlıurfalılar için bir teşekkür konuşması yapacak. Şanlıurfalılar bir bütün olarak demokrasinin tam yerleşmesi için anayasa değişikliğine sahip çıktılar. Bu başarıya imza atan Şanlıurfalılara başbakan bizzat gelerek teşekkür edecek. Bu anlamda Şanlıurfalıları Pazar günü alana bekliyoruz” dedi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Muhtar Hüseyin Korkmaz ise; “Sayın AK Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür ve yönetim bizi ziyaret ettiler. Referandumda biz ülke adına ve geleceğimiz adına evet dedik. Bize teşekkür eden Sayın Başkana ve yönetimine biz de muhtarlar olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca Başbakan Recep Tayip Erdoğan Pazar günü Şanlıurfa’ya gelecek. Sayın Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.