banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

AK Partiden TÜMSİAD ve MÜSİAD’a ziyaret VİDEO

İlk önce TÜMSİAD’ı ziyaret eden AK Parti heyeti, buradan MÜSİAD’a geçerek yönetimle görüştüler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren TÜMSİAD Başkanı M. Sadık Sade; “Memleket meseleleri, sorunları hakkında İl Başkanı ve Milletvekillerimizle istişare ediyoruz. Bugünde Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız bizi ziyaret ettiler. Ekonomi sorunları hakkında istişare ettik. Ekonomi sorunlarını ilgilerinden ve bizi ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanı ve Yönetim tarafından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin; “AK Parti son 12 yıla damgasını vuran bir partidir. Böyle bir partide görev alan arkadaşlarımıza her zaman kapımız açıktır. 12 yıl içerisinde hem Türkiye’de hem Şanlıurfa’da büyük değişim yaşanmıştır. Bu değişimi AK Parti gerçekleştirdi. Bu değişimde görev alan tüm partilileri teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İl Yönetimi olarak komisyonlar oluşturduğunu ve STK komisyonu çalışmaları çerçevesinde bugün çalıştıklarını belirten Başkan Av. Yusuf Eğilmez Yusuf Eğilmez; “Sosyal İşler Başkanlığımız ve Odaları ziyaret komisyonumuzun tertiplediği ziyareti kapsamında TÜMSİAD ve MÜSİAD’ı milletvekillerimizle ziyaret gerçekleştirdik. Biz sürekli STK’larla irtibat halindeyiz. Hem görüş alış verişinde bulunduk. Hem var olan sorunları istişare ettik” diyerek ziyaretin faydalı geçtiğini sözlerine ekledi.


STK’ların toplumun önemli bir ayağını oluşturduğunu ifade eden Milletvekili Dr. Halil Özcan; “Önce TÜMSİAD sonra da MÜSİAD’ı ziyaret ettik. Sıkıntıları ve sorunları müzakere ettik. Sorunları not aldık. Kısa vadede çözülmesi mümkün olanları çözmek, uzun vadede çözülecek sorunların da takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz. STK’lar toplumun en önemli ayağıdır. Bu nedenle bu tip ziyaretleri çok önemsiyoruz. Bundan sonrada bu tip STK ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Vesayetin kalkmasında STK’ların büyük bir rol üstlendiklerini belirten Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök; “İl Başkanlığımızca gerçekleşen program çerçevesinde TÜMSİAD ve MÜSİAD’ı ziyaret ettik. Bu odalarımızın beleklerimiz de önemli bir yeri var. Türkiye’de ekonomik yapılanmanın yanında vesayetlerin kalkması için, özgürlüklerin hakim olması bu camia mücadele etmiştir. Elhamdullilah bu mücadeleden de neticelerini almaya başladılar. Türkiye’nin çağdaş, ilerlemesi yolunda mücadele eden STK’larımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.