banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

AK Partiden SGK Müdürü Kılıç'a ziyaret

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı A. Yusuf Eğilmez, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yavuz, Fatih Yıldız ve Süleyman Hışmanoğlu Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, "Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu her geçen gün kendisini yeniliyor. Sürekli reformlarla vatandaşlarımıza iyi hizmetler vermek için yeni projeler üreterek kurumu vatandaşla birleştirerek hayatı kolaylaştırmaya çalışıyor. Biz yeni müdürümüze başarılı çalışmalar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç İse, Amacımız Şanlıurfa halkına daha etkin daha süratli ve verimli hizmeti sunmak için arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza başladık. İnşallah Şanlıurfa´mıza hayırlı hizmetler bırakırız" diye konuştu. Yapılan açıklamaların ardından heyet karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.