banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

AK Parti'den sert açıklama

İl başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Veysel Polat'a yapılan saldırı değerlendirildi.

Toplantı sonrasında basın açıklaması yapan İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür; Dün akşam saatlerinde İl Başkanlığımızın teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayın Veysel Polat, otoparkta aracına binmek üzere giderken birkaç kendini bilmezin alçakça saldırısına uğramıştır. Şüphesiz bu, siyaset yapanlara yönelik olarak yapılan ilk saldırı değildir.

Bu çirkin saldırı olayı Savcılığa intikal ettiğinden sürdürülen soruşturma ile ilgili olarak ceza muhakemeleri kanununun ilgili maddeleri gereğince yorumda bulunamayacağız. Faillerin yakalanması konusunda güvenlik güçleri gerekeni yapmıştır. AK PARTİ Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağız.

AK PARTİ Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak, bu saldırının, siyasette şiddet kültürünün bir tezahürü olduğunu ve aslında Sayın Veysel Polat'ın şahsında partimize, Şanlıurfa siyasetine, dolayısıyla toplumun bizzat kendisine yönelen bir şiddet biçimi olduğunu ifade etmek isteriz. Meydana gelen bu "basit olay" doğru yolda, olduğumuzu,  Şanlıurfa'nın menfaatleri için, yapacaklarımız hususunda daha da fazla çalışmamız gerektiğini bize göstermiştir. Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak aldığımız sorumluluk ve emanetin ağırlığının farkındayız. Bu bilinçle nereden gelirse gelsin, AK PARTİ'ye yönelik, bu ve benzeri girişimlerin bizi yıldırıyamacağını, sadece kararlılığımızı arttıracağını, bizi daha da fazla bir araya getirerek kenetleyeceğini, emanetin gerçek sahibi olan değerli Şanlıurfalılarla paylaşmak isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.