banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

AK Partiden seçmene sıkı markaj VİDEO

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Nusret Urmak’ın seçmen olduğu sandıkta bulunan AK Partiye üye seçmenlerle Sandık Danışma Meclisi gerçekleşti.

Toplantıya Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'nun yanı sıra AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, İl Yönetimindne Cemil Çadak ve sakdıkta oy kullananlar katıldı.

Amaçlarının tüm seçmenlere ulaşmak olduğunu belirten AR-GE Başkanı Nusret Urmak; “Toplantımızın amacı benimde oy kullandığım sandıkta oy kullanan seçmenlerle kaynaşmak ve daha iyi bir iletişim kurmak ve bu bağı güçlendirmek maksadıyla bir araya geldik. Toplantımızı iştirak eden seçmenlerimiz, Haliliye İlçe Başkanımız İbrahim Halil Kızılelma ve Milletvekilimiz Zeynep Karahan Uslu’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti hükümetinin çalışmalarını aktaran Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu ise; “Siyaseti sadece projelere destek almak olarak görmüyoruz. Siyaset mekanik bir iş olarak görmeyelim. Toplumla ne kadar kaynaşırsak, kalplere ne kadar dokunabilirsek, akılları ne kadar paylaşabilirsek, işte o zaman siyaset gerçekten millet için yapılmış demektir. Biz parti olarak halkla samimi anlamda ilişki kurmada Cumhuriyet tarihince büyük mesafe kaydettik” diyerek AK Partiye oy veren seçmenlerin partiye üye olmalarını arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

Seçmenler ise Milletvekili ve AK Parti İl Teşkilatının böyle bir toplantı düzenlemelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek; “AK Partinin tüm kademelerine kolaylıkla ulaşarak sorunlarımızı ve taleplerimizi iletebiliyoruz. İlgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.