banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Ak Parti’den Seçim Çalışmalarına Tam Hız

 

 

2014 yerel seçimleri için Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı Mustafa Zahit başkanlığında Akpınar mahallesinde sandık başkanı ve üyeleriyle birlikte seçim çalışmaları hakkında ev toplantısı yaptı.

Yapılan ev toplantısına Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Başkan yardımcıları, Akpınar mahalle başkanı Halit Ay, sandık başkanı İsa Ay ve Akpınar mahalle sakinleri katıldı.

Sandık çalışmaları ve seçim hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Zahit burada yaptığı konuşmasında, ‘’Ak Parti ailesi olarak Akpınar mahallesindeyiz. Mahalle başkanımız Halit Ay’ın evindeyiz. Burada daha önce ev toplantılarımızda yapılırdı. Bu vesile ile hem ev toplantılarını düzenlemiş oluyoruz, hem de nasıl ki ilçe danışma meclisleri oluyor, mahalle danışma meclisleri oluyor şimdide sandık danışma meclis toplantılarını gerçekleştiriyoruz. Bugünde Akpınar mahallemizde 2001 nolu sandığımızın danışma meclis toplantısını gerçekleştirdik. Sandık başkanımız İsa Ay olmak üzere ve buna bağlıda 9 üyemizden oluşan sandık kurulu ile toplantı yaptık. Tabii o sandığımıza bağlı olarak ta seçmen arkadaşlarımızla da bir araya gelip mahallede hasbıhal ettik. Burada tabii çalışmalarla ilgili özellikle birde partimizin üye çalışmaları ile alakalı arkadaşların çalışmaları olmuş.  Sandık başkanımız ve mahalle başkanımız Halit Ay’ın çalışmalarını dinledik. Mahallemizin bu akşam gecenin bu saatinde bizleri kabul ettikleri için Ak Parti ailesi adına tüm Akpınar mahalle sakinlerine, mahalle başkanımıza, Sandık başkanımıza ve herkese teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Mahalle başkanı Halit Ay ise, ‘’Ak Parti merkez ilçe teşkilatı bugün ev toplantısı yaptı. Başkanımızla birlikte ev toplantına katıldık. Mahallelileri bilgilendirdiler bu konuda Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki heyet ile birlikte Akpınar mahalle sakinleriyle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.