banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

AK PARTİDEN PINARBAŞI VE ONİKİLER MUHTARLARINA ZİYARET

AK Parti İl Başkanlığı Muhtarları ziyaret Komisyonu Üyeleri Pınarbaşı ve Onikiler Mahallelerini ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhtar Komisyon Başkanı İsmail Güneş, Belediye Meclis Üyeleri Hümeyit Bilbay, Merkez İlçeden Mehmet Geral ve Gençlik Kollarından İ. Halil Felhan’'dan oluşan heyet ilk önce Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Mahmut Kutluay’ı ziyaret etti. Buradan ayrılan heyet Onikiler Mahallesine geçerek Muhtar Ali Doğan ile görüştüler.

AK Parti İl Yönetimi olarak muhtar komisyonu çalışmaları çerçevesinde muhtarları ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Muhtarları ziyaret Komisyon Başkanı İsmail Güneş; “AK Parti İl Başkanlığı Muhtar komisyonu olarak bugün iki mahallemizi ziyaret ederek muhtarlarımızla görüştük. Ziyaretimiz esnasında muhtarlardan mahallenin sorunlarını, halkın taleplerini not aldık. Aldığımız notlarımızı ilgili yerlere iletiyoruz. İnsan odaklı hizmeti esas alan AK Parti sosyal devlet olgusu ile yerel yönetimlerde hizmet veriyor. İnsan odaklı hizmeti esas alan AK Parti, yerel yönetimde büyük çalışmalara imza atıyoruz. Muhtarlarımızın ve mahallelerimizin yerel sorunlarını konuştuk” dedi.


AK Parti tarafından ziyaret edildikleri için teşekkürlerini dile getiren Pınarbaşı ve Onikiler Mahalle Muhtarları; “Mahallelerimizin sorunlarını ilettik. Sorunlarımızı çözme noktasında bize yardımcı oldukları için AK Partiye teşekkür ediyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.