banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

AK Partiden Odalar Birliğine teşekkür ziyaretti

12 Eylül’de oylanan Anayasa Değişikliği halk oylamasında % 95 oranında evet’le Türkiye’de önemli bir oy çıkaran Şanlıurfa, AK Parti İl Teşkilatı katkılarından dolayı Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, Sosyal işler başkanı İsa Kızıldemir, Ekonomi işleri Başkanı Ömer Faruk Gürkan, İl Yönetiminden Mehmet Büyükfırat, Sedat Dülger, Müslüm Atmanoğlu, Veysel Badıllı, Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, Belediye meclis üyesi Osman Deniz’den oluşan AK Parti ekibi Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine teşekkür ziyaretinde bulundular.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinde Başkan Ahmet Akbıyık ile Evren Sanayi Sitesi Kooperatif başkanı Mustafa Arslan, Bakkal ve Bayi Esnafları Odası Başkanı Mehmet Altun, Fırıncılar Odası Başkanı M. Emin Karaatlı, Berberler Odası Başkanı Mehmet İnci, Marangoz ve Hızarcılar Odası Başkanı Hüseyin Akbıyık, Konfeksiyoncular Odası Başkanı Nuri Kömürcüoğlu, Bakırcılar Odası Başkanı Mehmet Demirözü ile Demirciler Odası Başkanı Bekir Budak AK Parti heyetini kabul ettiler.

Referandumda oylamaya sunulan maddelerin siyasi parti meselesi olmadığını tekrarlayan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür; “ Parti meselesi olmadığından dolayı Odalarımız gibi STK’ların katkısıyla şenlik havasında bir referandum süreci yaşadık. Hem katılım oranı hem de Evet ile Şanlıurfa Demokrasi tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Bu tarihi başarı başta odalarımız olmak üzere tüm Şanlıurfalıların başarısıdır. Bu anlamda başta Odalarımız olmak üzere sürece katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinde Başkan Ahmet Akbıyık’ı da yeniden seçilmesinden dolayı tebrik eden Av. Düşünür; “Teşekkür etmek için daha erken gelecektik. Ancak seçimlerinden dolayı gelemedik. Yeniden seçilen başkan Ahmet Akbıyık’a görevinden dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

Ziyaretle ilgili konuşan Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinde Başkan Ahmet Akbıyık; “Öncelikle AK Partinin bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabii farklı siyasi görüşten olan esnafımız olmasına rağmen referandumda Türkiye adına hareket ederek evette birleştik. Türkiye’de Şanlıurfa birinci oldu. Bu mutluluğu siyasi görüşü bir kenara bırakarak yaşadık. Bu sonuçtan dolayı gönül birliğimizi tebrik ediyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.