banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

AK Partiden MÜSİAD ve Ziraat odasına ziyaret

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir heyet halinde MÜSİAD ve Ziraat odasına yeni seçilen başkanları ziyaret ederek tebrik ettiler.

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başkan yardımcıları İsa Kızıldemir, Uryan Arusoğlu, Mehmet Karadağ, Metin Çadırcı, Mehmet Büyükfırat, İl Yönetiminden Ahmet Kenan Kayral ve Mehmet Eriten’den oluşan heyet, MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığına seçilen Abdurahman Yetkin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Abdurahman Yetkin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İktidara geldiği günden beri büyük işler yapan AK Partiyi takdir etmemek mümkün değil. Sağlık, ulaşım, eğitim vs. hemen her alanda AK Parti inkar edilemez değişimler başardı. Yeni görevine seçilen Başkan Yusuf Beye bu görevinden dolayı tebrik ediyorum. İl Başkanı ve yönetiminin bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret esnasında Başkan Abdurrahman yetkin ile Başkan yardımcısı İbrahim Toru, Haluk Akçal ve Mehmet Demirkan hazır bulundular.

AK Parti heyeti, MÜSİAD ziyaretinin ardından Ziraat Odasına geçti. Burada Ziraat Odası başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.

Ziraat Odası başkanı Ahmet Eyyüpoğlu; “AK Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlar bizi ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun olduk. Beni ve çiftçilerimizi onurlandırdılar. Bu anlamda kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise, Sivil Toplum Kuruluşların önemine dikkat çekerek; “STKlar ülkenin gelişmesine büyük katkılar sunabilirler. Bu anlamlı görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.