banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

AK PARTİ'DEN KUYUMCULAR ODASINA ZİYARET

  Kuyumcular Odası Başkanına Çalışmalarından Dolayı Başarılar Dileyen Beyazgül Konuşmalarında Şunları Söyledi. Tabi ki Her Odamızın Kendine Has Sorunları Sıkıntıları olabiliyor Kuyumcular Odası İle Görüş Alışverişinde bulunacağız Sorunlarını dinliyecez bu arada da Bura gelmekten Dolayı çok Memnun olduğu muzu ifade ettik. Önemli bir Sivil Toplum Örgütümüz Siyaset de Bulunmak demek Esasen Hizmet Etmek demektir. İnşallah Biz Sivil Toplum Örgütleriyle daha birlikte daha müşterek daha yan yana Çalışarak urfamıza hizmet olacağız Dedi.

İbrahim Halil Demirkol Başkanımızın bu Nazik Ziyaretin den dolayı Kendisine ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarımıza çok Teşekkür Ediyorum Kendisine Sahsım Yönetim Kurulum ve Esnafımız Adına Hoşgeldiniz Diyorum. Sayın Başkanım Netice İtibari ile Eskiden Beri Siyasetin İçerisin de olan biri Nasip oldu AK Parti İl Başkanı Oldu biz Ziyadesin le Memnun olduk.Şanlıurfalı bilen biri Özellikle bu Barış Sürecinin kendisi bu Sürece çok Katkı Saglıyacak birisi bunun dışında önümüzde bir Seçim var Vakit ayırıp bizi Ziyaret ettiği için Kendilerine ve Yönetim Kuruluna Çok Teşekkür Ederim Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.