banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

AK Partiden ilçelere Koordinatör tayin edildi
AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Merkez İlçe ve on İlçe Başkanı, İl Yönetiminden görevlendirilen İlçe Koordinatörleri ile İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı hazır bulundu.

 

3 Haziran’da yapılan İl Kongresinden sonra İlçe Başkanları ile ilk toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Her ilçemize İl Yönetiminden bir, İl Yönetimi yedek Üyelerimizden de bir olmak üzere toplam 2 koordinatör görevlendiriyoruz. Koordinatörlerimizi bu toplantımızda görevlerinden dolayı bilgilendirdik.

Mahalle Yönetimlerimizi, Sandık Yönetim Kurulu Üyelerimizi ve AK Partiye üye çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Koordinatörlerimizi ve İlçe Başkanlarımızı bu yönde çalışmaları hakkında bilgilendirdik” dedi.



İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, “AK Parti olarak kurumsal bir şekilde çalışmalar yaptıklarını ve her ay İlçe Başkanları ile toplantılarının sürdürdüklerini” sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.