banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

AK Partiden Huzur Evine ve Şehit Derneğine ziyaret
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ile AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, Emin Demirkol, Mehmet Büyükfırat, Mehmet Karadağ ve İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz’dan oluşan AK Parti heyeti ilk olarak huzurevine geçerek huzurevi sakinleri ile sohbet ettiler.

 

Daha sonra Şehit Aileleri Derneğine geçen AK Parti heyeti Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetimi tarafından karşılandılar.

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz; “Allah AK Partiden razı olsun. Son yıllardan AK Parti iktidarı ile birlikte maddi manevi desteklerini hep gördük. Daha önceki iktidarlar bizi görmezlerdi. Ama AK Parti iktidarı hep şehit aileleri olarak yanımızda gördük. Bu destek acımızı hafifletiyor. Bu duyarlılığı gösteren AK Parti Milletvekili Yahya Akman’a ve tüm AK Partililere şehit aileleri adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Yahya Akman ise Yaşlılar haftası ve Şehitler günü münasebetiyle hem yaşlıları hem de şehit yakınlarını ziyaret ettiklerini belirterek; “AK Parti olarak tüm toplumun sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Büyük mesafeler alındı. Türkiye’de büyük değişimler yaşandı. Daha az sorunlu bir Türkiye’ye geçiyoruz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.