banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

AK Partiden GAP Muhtarlar derneğine teşekkür

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı 12 Eylülde yapılan referandumdan sonra çalışmalarına devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ile birlikte İl Başkan Yardımcılar Ömer Faruk Gürkan, İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Yusuf Mert, Metin Çadırdı ve AK Parti Muhtarlar koordinatörü İsmail Güneş GAP Muhtarlar derneğine teşekkür ziyaretinde bulundular.

Burada konuşan Başkan Av. Düşünür; Teşekkür babında bu akşam GAP muhtarlar derneğini ziyaret ediyoruz dedi.

Düşünür; Referandumdan sonra demokrasiye yaptıkları katkıdan dolayı muhtarlarımızı tek tek ziyaret etmek isterdik ama bu çok uzun zaman alacağı düşüncesiyle muhtar derneklerini vasıtasıyla dernekleri ziyaret ederek dernek başkanı ve dernekte bulunan muhtarlar şahsında tüm tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz.

12 Eylül günü yapılan oylamada Muhtarlarımız mahallelerinde sandığa sahip çıktılar Türkiyede hukukun yerleşmesi sayılan Anayasa Değişikliğine özverili bir çalışma ile katkı sağladılar. Referandum sürecinde demokrasi adına çok önemli katkı sundular. AK Parti İl Başkanı gibi değil bir vatandaş olarak bu güzel tavırlarından dolayı tebrik etmek istedim. Çünkü bu bir siyasi parti meselesi değildi. Bu anlamda GAP Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Demire ve burada bulunan muhtarlarımıza ile burada bulunmayan tüm muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum dedi.

Aynı zamanda Yeşil Direk mahalle muhtarı olan GAP Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Demir ise; “Sayın AK Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür ve yönetim bizi ziyaret ettiler. Referandumda biz ülke adına ve geleceğimiz adına evet dedik. Bize teşekkür eden Sayın Başkana ve yönetimine biz de teşekkür ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.