banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

AK Parti'den Fakıbaba'ya taziye ziyareti ve esnaf turu
AK Parti İl Başkan Yardımcıları, Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, Halkla İlişkiler Başkanı Metin Çadırcı, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Kadın Kolları üyeleri Şükriye İnan ve Nilgün Olcay ile birlikte Annesini kaybeden Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret ederek taziyelerini sundular.



Annenin farklı bir yeri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu ve ekibine teşekkür etti.



Buradan ayrılan AK Parti heyeti, 1 hafta önce Ankara yakınlarındaki bir trafik kazasında hayatını kaybeden Nazlı Çerkez'in Bağlarbaşı Mahallesindeki taziyesine giderek Nazlı Çerkez’in yakınlarına başsağlığı diledi.



Daha sonra beraberindekilerle Urfa City AVM alışveriş merkezine geçen Zeynep Karahan Uslu buradaki vatandaşlarla görüşerek, ailelerin yanındaki çocuklara yakın ilgi gösterdi.



Karahan Uslu, alışveriş merkezindeki işyerlerini ziyaret ederek buradaki esnafla da bir süre görüştü.



Temaslarıyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Uslu, AK Partinin siyaset anlayışlarından birinin de sürekli vatandaşla iç içe bulunmak olduğunu ifade ederek, bu sayede vatandaşların sıkıntılarını, düşünceleri, önerileri öğrenme fırsatı bulduklarını söyledi.



Trafik kazalarındaki can kayıplarını önlenmesi için vatandaşların emniyet kemerlerini bağlamalarını isteyen Zeynep Karahan Uslu; “Peygamber efendimiz önemli bir hadisini hatırlatmak istiyorum. Efendimiz buyurmuşlar ki 'önce deveyi sağlam kazığa bağla, sonra Allah'a emanet et' buradaki sır mesaj şu, sadece hayatımızı Allah'a emanet ederek yaşamayalım aynı zamanda önlem alalım, tedbir alalım. Şu aşamada maalesef Urfa'da trafik kültürünü, trafik kurallarına uymayanın öneminin yeterince kavranmadığını çok sıklıkla müşahit oldum. Trafik kurallarına uyalım, emniyet kemerini kullanalım, gerek arka koltukta gerek ön koltukta” dedi.



Bir gazetecinin “Trafik kazaları ile ilgili ne gibi önlemler alınabilir” sorusuna Doç. Uslu; Şanlıurfa'da trafik bilincinin gelişeceğine bütün kalbimle inanıyorum. Trafik öncelikle emniyettir, hayat herşeyden daha değerlidir, haydi birlikte kemere ve hayata sahip çıkalım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.