banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

AK Parti'den DEDAŞ'a tebrik ziyareti

 

DEDAŞ Şanlıurfa Müdürlüğüne asaleten atanan Aziz Gündüz’ü AK Parti İl Başkanı ziyaret ederek yeni görevinden dolayı tebrik etti.

Akçakale yolundaki müdürlük binasına giden AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ve Yardımcıları, Erkan Sözen, Ömer Faruk Gürkan, İsa Kızıldemir, Mehmet Canpolat ve il yönetiminden Mehmet Büyükfırat katıldı.

Müdürlüğe atanan DEDAŞ Müdürü Aziz Gündüz’ü tebrik ettiğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür; “DEDAŞ müdürlüğüne atanan Sayın Aziz Gündüz beyi ziyaret ettik. Yeni görevinde başarılar diledik. Zor ve ağır bir görev üstlenmiş durumda. Görevini başarıyla yapacağından eminim. Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

DEDAŞ müdürü Aziz Gündüz ise; “Yeni yapılanma ile şehir ve köylerde büyük arızalardan daha az etkilenecek bir çalışma yapıyoruz. Şanlıurfa’ya daha iyi hizmet yapma noktasında destek vereceklerini belirttiler. Bizi ziyaret ederek memnun ettiler. Sayın Başkan Ahmet Düşünür ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.