banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AK Parti’den Cezaevi ve Tabiatı Koruma Müdürlüğüne ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Yavuz, İl Yönetiminden Erdal Ural, Vehbi Beyaz, İsmail Güneş ve Gençlik Kollarından İ. Halil Felhan’dan oluşan ekip ilk önce E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdür vekili Ahmet İhsan Birlik’i ardından da Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Ferhat Karagözlü’nü ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

 

Kurumlarla bilgi paylaşımı ve yapılan hizmetleri yerinde görme açısından önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz; “AK Parti olarak kurumlarımıza ziyarette bulunduk. Yapılan hizmetleri yerinde görmek ve olan sorunların çözümü noktasında çalışmalarda bulunuyoruz. Bilindiği gibi Şanlıurfa tarih ve kültür şehri. Bu anlamda Şanlıurfa’da kültür ve tabiat varlıkların korunması için bölge müdürlüğümüz çalışmalar yapıyor. O çalışmaları yerinde gördük. Cezaevini ziyaret ettik. Cezaevi ile ilgili gelişmeler gündeme geldi. Faydalı görüşmeler oldu” diyerek kurumları rutin ziyaretler çerçevesinde ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi.

AK Parti’den yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Ferhat Karagözlü; “Şanlıurfa ile birlikte Adıyaman illerine bakıyoruz. Şanlıurfa’nın tarihi varlıklarının bulunan belgeleri dijital ortama aktardık” dedi. E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdür vekili Ahmet İhsan Birlik ise AK Parti ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.