banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

AK Partiden Bireciklilere Teşekkür

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı 12 Eylülde yapılan referandumdan sonra çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilat Başkanı Veysel Polat, Halkla İlişkiler Başkanı Erkan Sözen, Birecik Koordinatörü Mustafa Ağadayı ile diğer ilçe Koordinatörleri İsmail Güneş, Mustafa Tuz, Hakan Güllüoğlu, Yusuf Mert ve Gençlik Kollarından İ. Halil Alagöz’den oluşan bir ekip Birecik İlçe Teşkilatını ziyaret ederek 12 Eylülde gösterdikleri çalışmalardan dolayı İlçe Teşkilatına ve Bireciklilere teşekkür ettiler. Teşkilat çalışmalarını yerinde denetlenmesi anlamında diğer ilçe koordinatörleriyle Birecik ziyaret edildi. 

İlçe Teşkilatında yapılan toplantıya AK Parti Birecik ilçe teşkilatının yanı sıra İl genel meclisi üyesi Sait Bağlı hazır bulundu.

Burada toplantı hakkında konuşan AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilat Başkanı Veysel Polat; Aynı çalışmaları diğer ilçelerimiz de yapacağız. Koordinatör arkadaşlarımıza ve ilçe teşkilatlarımıza katkı sunmak amacıyla bu tür toplantıları yapıyoruz. İlçe Koordinatörü olarak görev yapan arkadaşlarımız İlçe ile İl Teşkilatımız arasında köprü vazifesi yapıyorlar. Birecik ilçemize çok önemli ve ciddi başarılara imza atıldığını gördük. Bu anlamda Birecik teşkilatına Koordinatör Mustafa Ağadayı ve programımıza katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.

Polat; Ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın 31 Ekimde toplu açılışlar için Şanlıurfaya geleceğini Birecik teşkilatımıza bildirdik dedi.

 

AK Parti Birecik İlçe Başkanı Aziz Karayılan ise; Sayın Veysel Polat şahsında tüm AK Parti teşkilatına teşekkür ediyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.