banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

AK Partiden  “Bir battaniyede sen ver” kampanyası
Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez konuyla ilgili olarak Şanlıurfalı hayırseverleri duyarlı olmaya davet etti.



Başkan Eğilmez; “Van’da meydana gelen doğal afetten dolayı hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet diliyorum. Van AK Parti İl Başkanı ile yaptığım görüşmede battaniyeye çok ihtiyaçları olduğunu belirtiler. Bu yüzden teşkilat olarak sadece battaniye göndermeyi uygun bulduk.



Vanlı depremzedeler için AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte tüm teşkilat olarak battaniye kampanyası başlattık. Vanlı depremzedelerin yaklaşan kış şartlarından daha fazla etkilenmemesi için Şanlıurfalı hayırseverlerin katkısı ile topladığımız battaniyeleri göndereceğiz” dedi



Vanlı depremzedelere battaniye göndermek isteyenler, Karaköprü yolu, Özel İdare karşısında bulunan AK Parti İl Binasına kadar teslim etmeleri yeterlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.