banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

AK Partiden BARO, Odalar Birliği ve İl Sekreterliğine ziyaret

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir heyet halinde BARO, Odalar Birliği ve İl Sekreterliğine iadeyi ziyarette bulundular.

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başkan yardımcıları İsa Kızıldemir, Uryan Arusoğlu, Mehmet Karadağ, Metin Çadırcı, Mehmet Büyükfırat, İl Yönetiminden Ahmet Kenan Kayral, Mehmet Eriten ve Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ’dan oluşan heyet, BARO Başkanı Av. İrfan Güven’i ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BARO Başkanı Av. İrfan Güven; “Göreve yeni seçilen meslektaşımız Av. Yusuf Eğilmez ve yönetim kurulu bizleri ziyaret ettiler. Öncelikle meslektaşlarımızın böyle önemli görevlere gelmesinden memnuniyet duyuyoruz. Yeni görevinde Yusuf beye başarılar diliyorum” dedi. Siyaset Kurumunun Türkiye ve Şanlıurfa sorunlarını çözmede çok önemli rolü olduğunu ve sorunların ve çözümlerin tespitinde BARO’nun da benzer rolüne dikkat çeken Av. Güven; “Yaklaşan yeni seçimlerin Şanlıurfa siyasetine katile getirmesini diliyorum” dedi.

 AK Parti heyeti, BARO ziyaretinin ardından Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliğine geçtiler. Burada başkan vekili Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

İl Başkanı ve Yönetim kurulunun Odalar Birliğini ziyaret etmesinden dolayı memnun olduğunu dile getiren Mustafa Arslan; “Yeni görevinden dolayı İl Başkanı Yusuf Beyi ziyaret etmiştik. Sağolsunlar iadeyi ziyarette bulundular. Başkanın nezdinde Ben ve esnafımız adına yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Hem ziyaret hem de sorunlarımızı paylaşıyoruz” dedi.

Şanlıurfa’ya önemli yatırımlar yapan iktidar partisinin İl Başkanına ve yönetim kuruluna, sorunları ile ilgilendiklerini belirten Arslan; “Sorunlarımızla ilgileniyorlar. Katkı sunuyorlar” dedi. Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği başkanvekili Mustafa Arslan, AK Parti İl Başkanlığına seçilen Av. Yusuf Eğilmez’in Şanlıurfa’ya katkı sunacaklarına inandığını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise yeni görevimden dolayı ziyaret edip tebrik etmişlerdi. Bu anlamda bir iadeyi ziyaret oldu. Şanlıurfa’nın sorunlarını çözmede odaların çok katkıları oluyor. Gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti heyeti Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği ziyaretinden sonra ise İl Genel Sekreterliği görevine atanan Uğur Büyükhatipoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

İl Genel Sekreterliği görevine atanan Uğur Büyükhatipoğlu'nun Şanlıurfa’da önemli işler başaracağına inandığını belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Yeni görevinde Uğur beye başarılar diliyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.