banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

AK Partiden Balıklıgöl ve Araştırma Hastanesine Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilemez ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilemez ve Yürütme Kurulu Üyeleri İsa Kızıldemir, Mustafa Yavuz ve Metin Çadırcı ile birlikte ilk önce Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine geçerek Başhekim Dr. Şahin Yaztürk’ü ziyaret ettikten sonra Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine geçerek Başhekim Doç. Dr. İ. Can Kürkçüoğlu’nu ziyaret ettiler.

 

Ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını belirten Başhekim Kürkçüoğlu; “AK Parti İl Başkanı ve arkadaşları bizi ziyaret ettiler. Üniversite olarak yapılması gerekenleri ve planlanan hizmetleri konuştuk. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

 

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve yönetimin ziyaretinden dolayı sevindiğini dile getiren Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şahin Yaztürk ise; “AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve arkadaşları bizi ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun oldum ve teşekkür ediyorum. Başkan Yusuf Eğilmez’in Şanlıurfa için taşıdığı endişe ve umutların aynısını taşıyoruz. Amacımız Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar için daha iyi ve daha güzel hizmet yapmak. AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilemez ise ziyaretlerle ilgili olarak şöyle konuştu; “Seçimlerden hemen önce İl Başkanlığına geçtim. O zaman yoğun bir çalışma içerisine girdik. Çok güzel bir başarı ile seçimleri sonuçlandırdık. Şimdi ise başhekimlerimizi ziyaret ettik. Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine yeni atanan başhekimi Dr. Şahin Yaztürk’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dedik. Ardından da Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine geçerek Başhekim Kürkçüoğlu’nu ziyaret ederek başarılar diledik. Biliyorsunuz hükümet olarak sağlık alanında devrim yaptık. Hastanelere gittiğinizde hemen değişiklikleri fark ediyorsunuz. Yeni dönemde de başta sağlık alanındaki çalışmalarımız aralıksız ve süratli bir şekilde devam edecek” dedi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.