banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy

AK Partiden Bakan haberine yalanlama



AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez açıklamasında;  Bazı yayın organlarında, köylü vatandaşların Bakan Faruk Çelik’i yakından görebilmek için kendi aralarında çıkan kavgayı “Bakan korumaları köylülerle yumruklaştı” başlığıyla kamuoyuna yansıttı. Olayın gerçekle ilgisinin olmayıp, Bakanımızı yakından görmek isteyen vatandaşların, Bakanımızın Muhtarlar ve köyün ileri gelenleri ile miting öncesi girdiği odaya girebilmek için kendi aralarındaki tartışmalarından ibarettir. Bakan korumaları ile yakından uzaktan ilgisi bulunmamaktadır.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, yayınlanan haberle ilgili şöyle dedi;
“Yerel ve ulusal basında yer alan bir haber; güya Bakanımızın korumaları ile vatandaşlar arasında bir arbede çıktığı, yumruklaşma olduğu noktasında tamamen asılsız bir haber.  Aslında haberin kendisine bakıldığında, görüntülere baktığınızda köylüler kendi aralarında küçük bir sürtüşme olduğu, kavga olduğu görülmekte ve orada Sayın Bakanımızın hiçbir korumalarının olmadığı açık ve net bir şekilde görülmekte.  Biz bu tür haberlerin, yayınların doğru olmadığı, bu haberi yapan arkadaşların da haberlerini düzeltmesini istiyoruz. Bu konuda diyeceklerimiz şudur; Sayın Bakanımızın korumaları ile vatandaşlarımızın herhangi bir sürtüşmesi olmamış, herhangi bir yumruklaşma da olmamış, tamamen asılsız, masa başı, uydurma bir haberdir. Sayın Bakanımız 3 yıldır Urfa’dadır ve herkesle görüşmekte, görüşmek isteyen, talep eden herkesle görüşmektedir. Bahsedilen olaylar kesinlikle doğru değildir. Kaldı ki; Sayın Bakanımızla bütün programlarda halkın içerisinde olduğunu gözlemliyoruz. Bu asılsız bir haberdir.  Ben; bu konuda haberci arkadaşların daha dikkatli olmalarını rica ediyorum.”

SKM’de Yalanladı!
AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi’de  çıkan haberleri sert bir dille kınadı.
SKM’den yapılan açıklamada şöyle denildi; Bilindiği gibi, seçim bölgesi olan Şanlıurfa’da gerek seçim çalışmalarını yürütmek ve gerekse 9 Mart 2014 günü Suruç Sulama Tüneli ve bazı açılışlar yapmak üzere Şanlıurfa’ya gelecek olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan öncesi hazırlıkları yerinde görmek maksadıyla birkaç gündür Şanlıurfa’da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) olarak yapılan programlar çerçevesinde ilimizde gezi ve incelemelerini sürdürmektedir.

İşte bu programlar çerçevesinde, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Celalettin Güvenç ile birlikte, merkeze bağlı Hamurkesen (Mahallesi) köyünde düzenlenen miting öncesinde, Bakanımız Faruk Çelik’in Köy Odasına geçerek miting öncesi biraz dinlenmesi, Muhtarlar ve ileri gelenlerle sohbeti sırasında bir gurup köy sakinlerinin içeri girmek istemeleri üzerine, korumalar tarafından odada yer olmadığı ve çıkıp konuşma yapacağının belirtilmesi üzerine, içeri girmek isteyen gurup kendi arasında tartışmış ve yumruklaşmışlardır.

Meydana gelen olay da; Bakan Korumaları tarafında değil, orada bulunan köylü vatandaşlar tarafından araya girilerek sakinleştirilmiş, daha sonra Bakanımızın köy sakinlerine hitap etmesi sırasında da her hangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.