banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

AK Partiden Bağlarbaşı Mahallesinde iftar

AK Parti Ramazan ayı çalışmaları çerçevesinde oluşturulan ekip Bağlarbaşı’nda bir evde iftar açtılar.

 

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nusret Urmak ve beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Çadak, Gençlik Kollarından Ahmet Sayan, Kadın Kollarından Emine Çalışır ve Tülin Gamsız ile birlikte Bağlarbaşı Mahallesinde daha önceden belirledikleri bir evde ev halkı ile iftar açtılar.

 

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nusret Urmak; “Allah oruçlarımızı kabul etsin. Kaynaşmak ve paylaşmak adına anlamlı iftarlar ediyoruz” dedi.

 

AK Parti İl Başkanlığı Ramazan Tertip Komisyonu tarafından yapılan programlarla her gün farklı semtlerde iftar programları olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez "Günde ortalama beş ekip oluşturularak farklı semtlerde önceden belirtilen bir evde iftar açıyoruz. Ramazan ayında durmak yok, dinlenmek yok diyerek daha sıkı çalışıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.