banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

AK Parti'den Ayışığım Derneği'ne Ziyaret

halkla ilişkilerden sorumlu il başkan yardımcısı Erkan Sözen ile Fatih Yıldız'dan oluşan bir heyet Ayışığım Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği'ni ziyaret etti. AK Parti heyetini Dernek Başkanı İbrahim Halil Ural ile Dernek yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

       Başkan Ural,  AK Parti'nin kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derneklerinin Aralık 2006 tarihinde idealist 3–5 arkadaşlarının sohbetlerinden doğduğunu belirtti. İlk başta samimi ama amatör bir tarzla çalışmaya başladıklarını, 250 yetim ve öksüz çocuğu giyindirdiklerini söyledi.

      Ulusal yardım dernekleriyle herhangi bir bağlantılarının olmadığını sadece Şanlıurfa il sınırları içinde hayır faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi. Bu yıl içinde 600 kişiye gıda dağıttıklarını, özellikle ilköğretimdeki yetim ve öksüz çocuklara ayda 30 lira burs verdiklerini bu bursu da çocukların öğretmenlerine verdiklerini söyledi. Bu bursla amaçlarının teneffüslerde yetim ve öksüzlerin de gazoz ve simit alabilmelerini amaçladıklarını ifade etti. 

       Yetim ve öksüzlerin evlerini şenlendirme, kütüphanesi olmayan okullara kütüphane, yetim ve öksüz aileleri düzenli ziyaret ettiklerini, kurban ve adak bağışı aldıklarını ve bu kurbanları yetim evinde kestiklerini ifade etti. Kurumsallaşmaya çalıştıklarını, mevcut yerlerinin kendilerine yetmediğini, merkezi bir yerde yer aradıklarını AK Partiden bu konuda yardım talep ettiklerini söyledi.

       AK Parti heyeti adına konuşan il yönetim kurulu üyesi Mustafa Yavuz da Dernek başkanına yaptıkları çok güzel çalışmalardan dolayı gönülden teşekkür ettiklerini söyledi. Sosyal Devletin yapacağı bu tür organizasyonların, hayır kuruluşları tarafından yapılmasının takdire şayan olduğunu belirtti. Hayır işlerinde AK Parti olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını sözlerine ekledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.