banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

AK Partiden Akşemsettin ve Akpınar Muhtarına ziyaret VİDEO

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, İl Yönetim Kurulu Üyemsi ve Muhtar Komisyon Başkanı İsmail Güneş, İl Yönetiminden Fevzi Demirkol, Belediye Meclis Üyeleri Hümeyit Bilbay ve Mehmet Polat’tan oluşan heyet ilk önce Akşemsettin Mahalle Muhtarı Mehmet Karatoprak’ı ziyaret etti. Buradan ayrılan heyet Akpınar Mahallesine geçerek Muhtar İsa Ay ile görüştüler.

 

Şanlıurfa’ya hizmet için çalıştıklarını, bu anlamda muhtar komisyonu çalışmaları çerçevesinde muhtarları ziyaret ettiklerini belirten Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “Önce Allah rızası ve halkımızın hizmetkarı olduğunu her halikarda dile getiren, gecesini gündüzüne katan, insanlık için çalışan, emeğe saygılı, sözünde duran, vefakar Başbakanımıza layık olabilmek için çalışıyoruz. AK Parti İl Başkanlığı olarak kurduğumuz komisyonlardan biri de muhtarlar komisyonudur. Muhtar komisyon üyeleri olarak haftada 2 muhtarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz esnasında muhtarlardan mahallenin sorunlarını, halkın taleplerini not alıp ilgili yerlere iletiyoruz. 2009 yılından beri sürdürdüğümüz muhtar ziyaretlerimiz programımız sayesinde çok verimli ve sıcak ilişkiler geliştirdik. 3 Haziran 2012 tarihinde büyük kongremizden dolayı ara verdiğimiz muhtar ziyaretlerimiz yeniden başladık. İl Yönetim Kurulu Üyemiz ve Muhtar Komisyon Başkanı İsmail Güneş Başkanlığında, İl Yönetiminden, İl Genel Meclis Üyelerinden, Belediye Meclis Üyelerinden, Gençlik Kollarından arkadaşlarla her Çarşamba günü muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Ülkemizi, şehrimizi seviyoruz. Hizmette yola devam ediyoruz” dedi.

Muhtarları ziyaret Komisyon Başkanı İsmail Güneş; “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın felsefesi çerçevesinde insan odaklı olan partimiz bu anlamda muhtarlarımızı yerinde ziyaret edip mahallelerin sorunlarını not alıp partimiz nezdinde sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

AK Parti ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Akşemsettin Mahalle Muhtarı Mehmet Karatoprak; “AK Parti sürekli bizi ziyaret ederler. Sıkıntılarımız ve sorunlarımız kendilerine ilettik. Sorunlarımızın çözümü noktasında daime yanımızda oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK Partinin sorunlarına daima duyarlı olduklarını belirten Akpınar Mahalle Muhtarı İsa Ay ise; “AK Partinin bizi ziyaret etmesi bizi memnun etti. Önceden bizi ziyaret etmişlerdi. Sorunlarımızı ilettik kendilerine” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.