banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

AK Partide twiter toplantısı

İl Başkanlığında gerçekleşen Tanıtım ve Medya Toplantısına Milletvekili Abdülkadir Emin Önen,  İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Toru, İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İlçe Tanıtım Medya Başkanları katıldı.

 

Medyanın önemine dikkat çeken İbrahim Toru; “Sosyal medyada her sayfası olan kişi bir iletişim uzmanı olabilir. Küçükten büyüğe kadar herkesin internet kullandığı bir ülkede herkesin doğru ve faydalı bir şekilde kullanması gerekir. Şuanda twitter denilen sosyal medya çok etkin bir şekilde kullanılıyor. Şuan itibari ile kullanıcı hakkında bilgi vereyim. Twitter’de 13 milyon üye var, bunun 7 milyonu aktif kullanıcıdır. Twitter kullanıcıları en çok Çarşamba günü yoğunlaşırlar, en fazla twit ise 22:00-23:00 saatleri arasında atılıyor. Twiter kullanıcıların yüzde 53’ü erkek, yüzde 47’i bayan olurken, atılan twitlerin yüzde 60’ı Mobil (Cep) yüzde 40’ı Wep üzerinden atılıyor. Türkiye’nin en büyük ve en çok genç üyesi olan AK Parti olarak sosyal medyayı iyi değerlendirmemiz lazım” dedi.

Sosyal Medya ile çalışmalarını kolaylıkla üçüncü şahıslara duyurabilme imkanı olduğunu belirten Milletvekili Abdülkadir Emin Önen; “İletişim çağındayız. Sosyal medya dezenformasyon aracı olarak kullanıldığında ne kadar yanlış olduğunu biliyorsunuz. Ancak biz AK Partililer olarak iletişim araçlarını kullandığımız gibi sosyal medyayı da öyle kullanıyoruz. Twiter’de çarpan etkisi ile birden çok kişiye rahat ulaşma olanağı var. Bundan dolayı bilinçli olarak çalışmalarımızı sosyal medya aracılığı ile çok değişik kesimlere aktarabiliriz” dedi.

Toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

İŞTE TWİTER VERİLER


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.