banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

AK Partide sekiz haftalık maraton sona erdi VİDEO

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen programda ilk dersi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, ‘Dış Politika’ başlığı ile gelişmeleri anlattı.

 

Dilimizle oynadıkları için tarihle bağlantımızın koparıldığını ifade eden Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu; “Kendi markamızı oluşturmalıyız. Markası olmayanlar kendilerini ifade edemezler. Türkiye büyük devlet olma yolunda emin ve sağlam adımlarla yürüyor. Bunu hazmedemeyenler var. Elbette Türkiye’nin önünü kesmek için otporlar devreye koyacaklar. Ancak Türk Dışişlerinde Ahmet Davutoğlu gibi teorisyen ve pratisyen var. Markalaşmayı çok önemseyen bir bakandır” dedi.

Verilen aradan sonra ikinci dersi veren Safa Zorlu ‘Toplum önünde etkili konuşma’ başlığı ile devam etti.  Zorlu; Etkili konuşabilmek için dört ana unsura dikkat etmek lazım. Bunlar Görsel, ses, dil ve planlamadır. Muhatabınızla doğru iletişim için önyargıları, fiziki engelleri ortadan kaldırıp aynı dili konuşmak lazım” dedi.

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu hocaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nusret Urmak, Safa Zorlu’ya ise İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen tarafından günün anısına mırra takımı hediye edildi. Katılımcıların soruları ile Siyaset Akademisinin ilk dersi sonra erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.