banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AK Partide Sade istifası

AK Parti Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi de olan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade, Karaköprü AK Parti belediye meclis üyesi aday sıralamasında 18’inci sırada yer aldı. Sade, sıralamada en sonlarda yer almasından dolayı partisinden istifa kararı aldı. Sade, yaptığı açıklamada, “Benim temsil ettiğim kitlenin, belediy meclis sıralamasında iyi yerde değerlendirilmediğinden dolayı partimden ve belediye meclis üyeliği adaylığından istifa ediyorum” dedi.

Şanlıurfa’nın ilçelerinde bulunan TÜMSİAD Temsilcilerinin de, AK Parti’den istifa edebileceklerine işaret eden Sadık Sade, “TÜMSİAD olarak 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde hangi partiye oy vereceğimizi de ilerleyen süreçte değerlendireceğiz” diye ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.