banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

AK Partide istifalar başlıyor

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) tarafından alınan karar doğrultusunda, teşkilat içerisinde ki milletvekili aday adaylarının en geç 15 Ocak tarihine kadar partideki görevlerinden istifa etmeleri gerektiği duyuruldu.

 

AK Parti tarafından Şanlıurfa parti teşkilatının herhangi bir kademesinde görev yapan, Milletvekili aday adaylarının 15 Ocak 2011 Cumartesi günü saat 15: 00’e kadar bulundukları görevden istifa etmeleri isteniyor.

Şanlıurfa il Başkanı Av. Ahmet Düşünür’ün yaptığı açıklamaya göre; “Genel Başkan yardımcımız Haluk İpek’in biz bildirdiği karara göre teşkilat birimlerimin herhangi bir kademesinde görevde bulunup genel seçimde Milletvekili aday adayı olmak isteyenler 15 Ocak Cumartesi gününe kadar bulundukları görevden ayrılmaları gerekiyor. Bunlar İl Başkanı ve il yönetimi asil ve yedek üyeleri, İl Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri, İl Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu asil ve yedek üyeleri, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, Belde başkanı ve Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları teşkilat yönetimleri asil ve yedeklerden aday adayı olanlar varsa istifa etmeleri gerekiyor” dedi.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.