banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

AK Partide ilk aday adayı Çakmaklı

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa AK Partiye ilk aday adayı resmen başvuruda bulundu.

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç Pazartesi günü başlamıştı. Pazartesi günü başvuru evraklarını alan İşadamı Celal Çakmaklı (47) bugün başvuru evraklarını tamamladıktan sonra AK İl Başkanlığına gelerek “Aday adaylarını bilgilendirme komisyonu”da bulunan İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat’a teslim etti.

 

Şanlıurfa AK Parti ilk Milletvekili aday adayı olan Celal Çakmaklı’ya başarılar dileyen Büyükfırat; “Dün partimizde süreç resmen başladı. Saat 14 sıralarında komisyonumuz tarafından başvuru formlarını aday adaylarımıza vermeye başladık. Dünden şimdiye kadar yaklaşık 80 kişi başvuru formu aldı. Aday adaylığı için gerekli evrakları tamamlayıp resmen ilk başvuruyu yapan Celal Çakmaklı oldu. Partimize, Celal beye ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun. Aday adayımız Celal beye çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

 

AK Partiden İlk aday adaylık başvurusunu yapan Celal Çakmaklı ise heyecanlı olduğunu belirterek “Resmen aday adayı oldum. Şanlıurfa’ya ve AK Partiye katkı sağlayacağıma inanıyorum. Hizmet için Urfalıların vekaletini isteyeceğim. Bu süreç partimize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun” dedi.

 

AK Partiye milletvekili aday adayı olmak isteyenler AK Parti İl Başkanlığınca kurulan komisyon tarafından gerekli evraklar ve bilgi veriliyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.