banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

AK Parti'de Bayram Coşkusu

AK Parti İl Binasında, Şanlıurfa AK Parti İl binasında Saat 10: 00 ile 12: 00 arası Teşkilat ve Milletvekillerin katıldığı bayramlaşma coşkusu yaşandı.  

 

Kurban Bayramı nedeniyle halkla ve teşkilatla bayramlaşmaya Şanlıurfa Milletvekilleri Yahya Akman, Zülfikat İzol, Seyit Eyyüpoğlu, Ramazan Başak, AK Parti MKYK üyesi Mehmet Oymak, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, AK Parti Belediye Meclis üyesi grubu başkanı Adil Saraç, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu ve AK Partili Belediye başkanları, Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Uğur Beyazgül ve üyelerin yanı sıra AK Partinin tüm kademeleri katıldı.

 Bayramlaşmaya katılan Milletvekilleri bayramın barış ve kaynaşmanın vesilesi olduğunu ve barışa her zaman ihtiyaç olduğunu dile getirdiler.

Bayramın önemine dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür; “Allah böyle güzel günleri bize hep yaşatsın. Kardeşliğin ve beraberliğin en güzel örneklerin yaşadığımız, kırgınlıkların ve küskünlüklerin bitirildiği bu günleri iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.