banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

AK Parti Zaferi Kutladı

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, 12 Haziran seçimlerinde büyük bir zaferle seçimin galibi olan parti teşkilat üyelerin onuruna yemek vererek hepsini kutladı.

 

24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa’da 10 Milletvekili seçilme başarısı gösterdi. Bu başarıyı kutlamak için İl teşkilatına Şehitlik Çamlıkta yemek vererek hepsini kutlayan Başkan Eğilmez, Seçim sürecinde yoğun bir çalışma temposunda çalıştık. Arkadaşlarımızla hem yorgunlumuzu atmak hem de takdir etmek için toplandıklarını belirtti.

Toplantıya Şanlıurfa’da bulunan Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Mehmet Akyürek ve seçilemeyen Zeynep Müjde Sakar ile Belediye Başkanları ve İl, İlçe, Belde, teşkilat üyelerin tamamı hazır bulundu.

Başkan Eğilmez konuşmasında; “Tarihin yeniden yazıldığı, sınırların yeniden çizildiği bu süreçte tarih yapanların yanında yer alarak tarih yapanlara yer açarak gibi şerefli bir görevi ifa eden bütün arkadaşlarımı sevgi ile selamlıyorum.

12 Haziran seçimleri ilimiz için, bölgemiz için, ülkemiz için ve tüm dünya için çok büyük bir öneme haizdir. 12 Haziran’da biz seçimimizi yapacaktık halk yana mı, statükodan yana mı,

demokrasiden yana mı, zulümden yana mı, seçimi olacaktı.

İşte biz bu seçimde Demokrasiden, insan haklarından, özgürlüklerden, hakkın ve hakikatın yanında olduğunu gösterdik.

Şanlıurfa bu mücadelede bir kez daha en ön safta yer almış ve mücadeleye güçlü destek vermişti. Bu başarıda teşkilat üyelerimizin büyük gayretleri olmuştur.

Seçimlerde gerçek kahramanlar vardır. Onlar 11 ve 12 sırada aday olmalarına rağmen sanki 1 ve 2 sırada aday olmuşlar gibi çalışan Zeynep hanıma ve Bekir beye teşekkür ediyor ve alkışlıyorum. Yine seçim günü sandıkları onurları gibi koruyan Erdal deniz ve Abdulkadir Akbaş kardeşlerimle onurlu bir mücadele ve dik duruş sergilediler. Onları da gönülden tebrik ediyor ve ayakta alkışlıyorum.

Yine bu süreçte gerçek kahramanlar vardı. Hiçbir karşılık beklemeden Allah rızası için çalışan teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Yine bu süreçte her an yanımızda olan, bizimle mahalle, ilçe ve köylere kadar çalışan çok kıymetli basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz.

Adaylarımıza, İl Yönetimimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, İlçe Yönetimlerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Aday Adaylarımıza, Sandık Kurulu Üyelerimize, Müşahitlerimize, Mahalle Temsilcilerimize, Bina Sorumlularımıza, SKM’mize, hasılı tüm teşkilatımızın üyelerine, bu büyük zafere büyük katkı sunmuşlar, hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Bu mücadelede başta Sayın Bakanımız Faruk Çelik başta olmak üzere tüm vekillerimiz çok çalıştılar, başarıyı elde etil. Milletvekillerini kutluyorum. Bu seçimde halkımız konuştu, şimdi icraat sırası vekillerimize, birlik ve beraberlik içinde çalışarak hizmet edeceklerini biliyoruz. Şanlıurfa için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Mehmet Akyürek birer teşekkür konuşması yaptı.

Zeynep Müjde Sakar ise; “Seçilemedim ama seçilen 10 değerli arkadaşım ile beraber çalışmalarıma devam edeceğim” dedi. İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Zeynep Müjde Sakar’a plaket verdi. İl Teşkilatının hazırladığı ve Bekir Eren’in yanı sıra bir çok kişiye seçim sürecinde katkılarından dolayı plaket verildi.

 

HABERİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

 

İŞTE HABERİN VİDEOSU...

 

 


ak parti teşekkür toplantısı balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.