banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

AK Parti Yerel Yönetimler şurası gerçekleşti
AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen “AK Parti Yerel Yönetimler Şurası”na AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcı ve Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekilleri Doç. Dr. Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Belediye Başkanları, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis başkanı ve üyeler, Belediye meclis üyeler, AK Parti İl, İlçe, teşkilat üyeleri hazır bulundu.

Burada toplantı hakkında basına bilgi veren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Bugün İl Teşkilatı olarak Yerel Yönetimler Şurasını gerçekleştiriyoruz. Bu şuramıza teşrif eden Genel Merkez Yerle Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Van Milletvekilimiz Fatih Çiftçi’ye teşekkür ediyoruz. Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcı ve Van Milletvekili Fatih Çiftçi ise; “AK Parti Yerel Yönetimler olarak 2014 vizyonu çalışmalar kapsamında bugün Şanlıurfa’da yerel yönetimler şura toplantısını yapıyoruz. Biliyorsunuz ki AK Partinin başarısındaki en temel nedenlerden biri yerel yönetimlerdeki başarısıdır. Yerel yönetimdeki başarısını Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde genel siyasete ve merkezi yönetime taşımıştır. Bu anlamda yerel yönetimin ne kadar önemli olduğunu, yerel yönetimlerin ülke siyasetinde ve hizmet siyasetinde ne kadar kapsayıcı bir role sahip olduğu bilinciyle hareket ederek çalışmalarımıza hız verdik. Bu kapsamda yerel yönetimler başkanlığı olarak 2014 vizyonunda ortaya koyacağımız çalışmalar için buradayız. Bugün burada Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis üyelerimiz, Belediye meclis üyelerimizle yerel yönetimleri tartışacağız. Yerel yönetimlerin nasıl olması gerektiğini konusunda hem de yapacaklarımızı konuşmak için buradayız. Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Doç. Dr. Abdülkerim Gök; “Burada İl Başkanımız, Belediye Başkanlarımız, Belde belediyelerimiz, İl Genel Meclis üyelerimiz, Belediye meclis üyelerimizle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Van Milletvekili arkadaşımız bu şurayı gerçekleştireceğiz. Şanlıurfa’nın vizyonel kent kimliği kavramı içinde geleceğe yönelik çalışmaları beraber gerçekleştireceğiz. 2023 vizyonu çerçevesinde geleceğin Şanlıurfa’sını için hangi unsurlarla ortaya çıkacağız ve rekabete nasıl açık olacağız, nelerle rekabet edeceğiz. Bütün bu başlıkları ve farklı farklı başlıkları tartışacağız. Toplantımızın ilimize, ülkemize ve 2023 vizyonuna hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mahmut Kaçar ise “AK Parti Yerel Yönetimler Şura Toplantısının” hayırlı olmasını dileyerek; “Genel Merkez Yerel Yönetimler biriminden gelen Fatih Çiftçi arkadaşımızla birlikte, başta Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Teşkilat üyelerimizle Şanlıurfa’nın mevcut durumunu ve gelecek için istişare toplantısı düzenledik. Toplantımız çok verimli geçti. Bundan sonra sürecin sağlıklı işlemesi için bu tür toplantıların yapılması faydalı olur” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen “AK Parti Yerel Yönetimler Şurası” yaklaşık 4 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.