banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

AK Parti Yaşlılarla Bayramlaştı

Kurban bayramı heyecanı kesilen kurbanlarla yaşanırken, Kurban Bayramında yalnız kalan yaşlıları AK Partililer unutmadı.

Akşemsettin Mah. Direkli Mevkii bulunan “Güçsüzler Yurdunda” kalan yaşlılarla AK Parti Sosyal İşler Başkanı İsa Kızıldemir, Teşkilat Başkanı Veysel Polat, İl yönetiminden Yusuf Mert, M. Talat Akay, Cemil Çadak, Şahban Kılıç ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Osman Deniz’den oluşan bir heyet bayramlaşmaya gitti.  Bahçede bir süre yaşlılarla yuvarlak masada sohbet eden heyet, daha sonra Güçsüzler Yurdu Müdürü Seyit Kulak eşliğinde yurdu gezdiler.

Yaşlılarla bayramlaşmada duygusal anlar yaşandı.

Çok duygulandığını ve tarif edilmez hislerle dolduğunu ifade eden AK Parti Sosyal İşler Başkanı İsa Kızıldemir, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizler insanı merkezine aldığını ifade ederek yola çıkmış, bütün siyasi uygulamalarıyla her zaman milletimizin huzur ve refahını öncelemiş bir siyasi partinin mensuplarıyız. Bizler küçüğüne sevgiyle, büyüğüne saygıyla yaklaşılması gerektiğini öğreten bir kültürün, bir değerler silsilesinin mensubu iken bununla birlikte büyüklerine, yaşlılarına yönelik yaklaşımların tutumların sadece saygı boyutunda kalmasını da doğru bulmuyoruz. Bilmeliyiz ki; çocuk olmadan genç, genç olmadan da yaşlı olunmaz. Yaşlısına sahip çıkmayan toplum yolunu bulamaz. Bu düşünceden hareketle yaşlımıza sahip çıkmak, onların geçmişine yakışır şekilde hayatlarını idame ettirmelerini sağlamak asli görevlerimizden olmalıdır” dedi.

Güçsüzler yurdunda kalanlar ise; Bayram günü bizi unutmadan ziyaretimize geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. İnsan unutulduğu zaman daha da yıkılıyor” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.