banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

AK Parti Viranşehir'de kongreye hazır
Hazırlıklarını tamamladıklarını ve Viranşehir’e yakışır bir kongre gerçekleştireceklerini belirten Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan; “Viranşehir hak ettiği gibi hizmete erişiyor. Sayın Bakanımız ve değerli Milletvekillerimizle birlikte hizmete talip oluyoruz. Yeni bir kadro ile Viranşehirlilere hizmet için 4. Olağan Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Cumartesi günü bizim için bayram sayılan kongremize tüm delegelerimizi, AK Partilileri, Tüm Viranşehirli hemşehrilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Kongre sonucunda kazanan Viranşehir olacak, kazanan AK Parti olacak” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfa Milletvekillerin katılacağı kongrenin Viranşehir kapalı spor salonunda gerçekleşeceğini belirten Başkan Sayan; “Kongremiz Cumartesi günü saat: 11:00’de başlayacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.