banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

AK Parti Urfa'da Seçim Hazırlıklarına Başladı-VİDEO

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe başkanı Mustafa Zahit ve Teşkilat başkanı Mustafa Ağar tarafından her mahalleye koordinatör ataması yapıldı. Yaklaşık olarak bir saat süren toplantıda koordinatör ataması ile ilgili mahalle danışma toplantısı, mahalle koordinatörü ataması, sandık kurulu, Sorumlulukları ve görevleri hakkında bilgiler verildi.

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe binasında yapılan haftalık rutin toplantısından sonra Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, ‘’Merkez İlçe başkanlığımızın haftalık rutin toplantılarından bir tanesi teşkilat çalışmalarımızı burada dile getirdik. Yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Hem teşkilat başkanlarımız hem de seçim işleri başkanımız yönetim kurullarından oluşan bütün mahalle birimlerinin koordinatör ataması yapılmış. Bununla ilgili zaten bizim haftalık rutin toplantılarımız devam etmekti ama bununla beraber koordinatör ataması yapıldı. 1 yıllık bizim ilçe danışma meclisi toplantılarımızın da gün ve haftası belirlenmiş olarak bulunmakta burada zaten sistemimiz de arkadaşlarımız görüyorlardır.’’ Dedi.


Ak Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar ise, ‘’Ak Parti Merkez İlçe başkanlığımıza merkez ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza koordinatör ataması yaptık. Daha önce bu uygulama il başkanlığımızdan ilçelerimiz için ve merkez ilçedeki koordinatör arkadaşlarımız belde başkanları ve belde yönetimleri için vardı.  Bundan sonra bizim merkez ilçe olarak her ay mahalle danışma toplantılarımız merkez ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımızın koordinatörlüğünde gerçekleşecek. Bundan dolayı 69 mahalleye yönetimindeki her bir arkadaşımıza iki koordinatör olmak üzere atama yapıldı. Merkez İlçenin bundan sonra danışma toplantıları ayın son cumartesi günü saat 11.00’de bir yıllık programımızı da genel merkezimize bildirdik. ‘’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.