banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

AK Parti temayül oylamasında kimler oy kullanacak? VİDEO

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları için yapılacak olan temayül oylaması hakkında açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Temayül yoklamamız Cumartesi günü (9 Kasım 2013) saat 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılacak. Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şentop ve onun başkanlığında oluşacak olan 5 kişilik bir komisyon ilimize gelecek. Bu komisyon nezaretinde temayül oylamamız yapılacak. İl Başkanlığı olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah çok güzel bir şekilde temayül yoklamamızı gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarımıza bilgilendirmelerde bulunduk. Temayüle katılacakların listelerini teşkilatlarımıza gönderdik. Temayül için oy kullanımını iki kısma ayırdık. Birinci kısım Merkez olmak üzere yakın ilçeler saat 10:00’da oy kullanmaya başlayacak. Uzak ilçelerimiz Siverek, Viranşehir, Ceylanpınar, Halfeti ve Birecik ise saat 13:00 itibari ile oy kullanacaklar. Bu şekilde hem yoğunluğu önleme hemde ilçelerin mesafelerini göz önüne alarak karar verdik” dedi.

KİMLER OY KULLANACAK?

Oy kullanacak teşkilat üyeleri hakkında bilgi veren Başkan Eğilmez; “Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları için İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekillerimiz, İlimizde ikamet eden parti kurucularımız, Şanlıurfa’da ikamet eden 22. Dönem ve 23. Dönem Milletvekillerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, Belde Belediye Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Belediye Meclis Üyeleri oy kullanacaklar.

İlçe Belediye Başkan Aday Adayları için ise yine o ilçede ikamet eden parti kurucuları, o ilçede ikamet eden 22. Dönem ve 23. Dönem Milletvekillerimiz, o ilçede ikamet eden İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyeleri, İlçe Belediye Başkanı, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, o İlçe İl Genel Meclis Üyeleri, o ilçenin belde Belediye ve İlçe Başkanları oy kullanacaklar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.