banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

AK Parti Temayül oylaması yapılıyor

2014 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı'nda aday adaylığı temayül yoklaması başladı. Saat 09.30'da Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda başlayan temayül yoklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, belediye başkan aday adayları, parti yönetim kurulu üyeleri ve ilgili siyasiler katıldı.

 

18 Sandıkta toplam 2189 oyun kullanılacağı temayülde il ve ilçe teşkilatları salona akın etti.

KİMLER OY KULLANACAK?
Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları için İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekillerimiz, İlimizde ikamet eden parti kurucularımız, Şanlıurfa’da ikamet eden 22. Dönem ve 23. Dönem Milletvekillerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, Belde Belediye Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Belediye Meclis Üyeleri oy kullanacaklar.
İlçe Belediye Başkan Aday Adayları için ise yine o ilçede ikamet eden parti kurucuları, o ilçede ikamet eden 22. Dönem ve 23. Dönem Milletvekillerimiz, o ilçede ikamet eden İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyeleri, İlçe Belediye Başkanı, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, o İlçe İl Genel Meclis Üyeleri, o ilçenin belde Belediye ve İlçe Başkanları oy kullanacaklar” dedi.Oylama işlemi saat 15.00'te sona erecek. Sonuçlar açıklanmayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.