banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

AK Parti Tatvan toplantısına damga vuran duyuru

Partisinin Ahlat ilçe kongresi ve “Türkiye’de Sivil Toplum Buluşmaları” toplantısına katılmak üzere ak Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Zeynep Yıldız, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutar, AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ve Batman Milletvekili Ziver Özdemir’le birlikte ilçeye gelen Öznur Çalık, sivil toplum örgütü temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluştu.

Sivil Toplum Kuruluşları adı altında gerçekleştirilen istişare toplantısında, AK Parti’ye yakın  Sivil Toplum Kuruluşları dışındaki STK’ların alınmayacağını ve gelenlerin dışarıya çıkmaları gerektiği konusunda İl Başkanın duyuru yapması dikkat çekti.Yapılan duyurunun ardından Ak Parti’ye muhalif sol kesime yakın olarak bilinen STK’ların,  toplantı yerini terk ettiği görüldü.

İlçe merkezindeki bir restoranda  yapılan toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.

Toplantıya başkanlık eden Çalık, Sivil Toplum Kuruluşlarının kendilerini nerde gördüklerini, ilin eski Türkiye’de nerede olduğunu ve yeni Türkiye’de nerede görmek istediklerini, ülkenin nerede bulunduğunu ve yeni oluşturulacak Türkiye’de nerede görmek istedikleri başlıklı 3 soru üzerinde fikir alış verişi yapılarak, getirilen öneri, eleştiri ve talepleri dinleyeceklerini söyledi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.