banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

AK Parti Suruç ilçe danışma toplantısı yapıldı
Danışma toplantısına Milletvekilleri Dr. Abdülkerim Gök’ün yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, M. Uryan Arusoğlu, Metin Çadırcı, İl Yönetiminden Cemil Çadak, Yahya Çadırcı, Kadın Kollarından Kadriye Özbek, Yasemin Mardinli, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe teşkilatı ve mahalle temsilcileri katıldı.

 

Divan Kurulu Yahya Çadırcı, M. Uryan Arusoğlu, Metin Çadırcı, Cemil Çadak ve Necdet Kılıç’tan oluştu. Divan kurulunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

 

Açılıştı konuşan AK Parti İl Başkan yardımcısı Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, teşkilatın önemine dikkat çekerek, İstişare toplantısına kimlerin katılabileceğini ifade etti. Kızıldemir; “Danışma toplantıları teşkilatın kendi iç toplantısıdır. Danışma meclis toplantısında yapılan çalışmalar gözden geçirilir. İlçe Teşkilatımızın kademeleri arasında dayanışma ve iş birliği ortamı sağlanır. Genel Merkezin talimatları değerlendirilir.  Ayrıca hedefimiz olan seçmen sayısının en az yüzde 15’ini üye çalışmaları tutturulmalıdır” dedi.

 

Suruç’ta yaptıkları faaliyeti kürsüde okuyan AK Parti Suruç İlçe Başkanı Bekir Demirbilek; “Kongremizden sonra ilk danışma meclisi toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Toplantımıza teşrif eden Milletvekillerine, İl teşkilatına ve partili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu toplantımızda kendi sorunlarımızı konuşup tartışacağız” dedi.

 

Danışma meclisi ile partide sorunların aile içerisinde masaya yatırıldığını belirten Milletvekilleri Dr. Abdülkerim Gök, Suruç’a yapılan ve yapılacak olana yatırımlara değindi. Dr. Gök; “ İstişare demek konuşmak ve tartışmak demektir. Burada bir birimizi kırmadan dökmeden konuşup sorunlarımızı tartışacağız. Bakın biz Şanlıurfa Milletvekilleri olarak 15 günde bir toplanıp Şanlıurfa’nın ne sorunu var, olan sorunları nasıl çözeceğiz, yatırımlar nasıl yürüyor, bundan sonra neler yapmalıyız diye plan ve programlar yapıyoruz. Suruç’un mobese kamera sistemini takip ediyoruz, hastanesi nasıl yapılacak ona bakıyoruz. Mürşitpınar sınır kapısı ne olacak ona bakıyoruz. Bakanlık olarak sınır kapısının açılması için tüm gerekli bürokratik işler sona erdirildi ancak Suriye tarafında istenmeyen ve tasvip etmediğimiz olaylar neticesinde kapı açılmıyor. Suriye’nin iç işlerine karışmıyoruz ama orada yaşanan insan hakları ihlalleri içinde yanlıştır diyoruz. Umarız kısa zamanda sükunet hakim olur, daha fazla kan dökülmez.



Bakın Şanlıurfa’nın en kronik sorunu olan elektrik sorunu var. Geçen yıl elektrik hizmetleri için 3 milyon TL bütçe ayrılmışken, bu yıl 23 milyon TL kaynak sağlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yakında tüm ekibi ile Şanlıurfa’ya gelecek elektrik sorununu kökten çözecek.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız zaman başaramayacağımız iş yoktur. Önümüzde yerel seçimler var. Biz Türkiye’de AK Parti iktidarı olarak tartışmasız bir şekilde iktidardayız. Suruç’ta bu yerel iktidara gelmeliyiz. Önümüzde yapılacak olan yerel seçimlerde demokratik bir yarış sonrasında Suruç’u AK Belediyecilik ile tanıştırmalıyız. AK Parti hükümeti ve lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece Türkiye değil, dünyaya yaptığı hizmetler var. Suruç’ta yerel anlamda AK Parti iktidarı ile tanışmalıdır” dedi.

 

Danışma meclisi toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.