banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

AK Parti Suruç İlçe Başkanı Bekir Demirbilek Oldu


AK Parti İstanbul Milletvekili, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati, Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, İl Başkan yardımcılar, İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, Mustafa Yavuz, Emin Demirkol, Mehmet Ayneli, Mehmet Eriten ve delegeler Suruç Vali Ziya Çoker İlköğretim Okulu konferans salonunda gerçekleşen kongreye katıldılar.

Kongre, Divan Kurulu Metin Çadırcı, Mustafa Yavuz, Mehmet Ayneli, Necdet Kılıç ve Emin Yağmurlu’nun seçilmesi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.




Suruç’u kucaklayacak ve hizmet noktasında gayret göstereceğini belirten Bekir Demirbilek; “Bu bir bayrak yarışıdır. AK Parti İlçe Başkanlığını herkesin onurla üstleneceği bir görevdir. Bu görevi onurla yapan geçmişteki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Burada bir konuşma yapan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati, AK Partinin hizmetlerini anlattı. Viranşehirli olduğunu ve ilk ilçe seçimin Suruç’ta yapılmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Nurettin Nebati; “AK Parti hizmetin adresidir. 3 kez seçimi üst üste kazanarak seçimi bunu belgelemiştir. Genel seçimlerde AK Parti Şanlıurfa’da büyük bir başarı sergiledi. Bunu önümüzdeki yerel seçimlerde de göstermeliyiz. Suruç’ta hizmet eksikliği var. Suruç’u AK Parti hizmet ile tanıştırmalıyız. AK Parti belediyeciliği ile tanıştırarak Suruç’u hak ettiği yere getirmeliyiz. Birlikte çalışmalıyız. Herkes elini taşın altına koymalı. Bu hizmetin isimsiz kahramanları var. İl, ilçe başkanı olmayabilirsiniz ama bu hizmette çalışabilirsiniz. Yerel seçimlerinde kapı kapı dolaşarak tüm halkımızla tokalaşmalısınız. Tutmadığınız hiçbir el, kapısını çalmadığını hiçbir seçmen AK Partinin değildir. Suruç, güçlü olursa Şanlıurfa güçlü olur, Şanlıurfa güçlü olursa Ankara güçlü olur, Ankara Güçlü olursa Gazze ve Mısır güçlü olur. Mazlumlara uzanan el güçlü olur” dedi.

Nebati; “Yapılan kongrenin Suruç’a, Şanlıurfa’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra tek liste halinde gidilen kongrede, Bekir Demirbilek delegelerin oylarını alarak başkanlığa seçilsin.

AK PARTİ SURUÇ YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİ
1-BEKİR DEMİRBİLEK
2-SEYFETTİN KILIÇ
3-MÜSLÜM DURAK
4-ŞAHİN FIRAT
5-RIFAT AKSU
6-MÜSLÜM ÖZSU
7-ŞEVKET YILDIZ
8-LÜTFİ TÜZÜN
9-FETHİ AKASLAN
10-EMİNE KALKAN
11-MUSTAFA YAVUZ
12-HASAN YALÇIN
13-İBRAHİM BULUT
14-M.NURİ ASLAN
15-MUSTAFA ŞİMŞEK
16-FERİT YÜKSEL
17-MÜSLÜM GÜNEŞ
18-SABRİ GÖR
19-RECEP KALKAN
20-HAKKI ESEN
21-FARUK ÖZTEKİN
22-SABRİ YILDIRIM
23-SABRİ GÖRGÜN
24-MUHSİN YAŞAR
25-AYSEL DURMAN
26-FETHİ AKŞAM
27-OSMAN ERİŞEN
28-FAİK YILDIZ
29-MEHMET YALÇIN
30-CEMİLE POLAT
wwwibalikligol.com





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.