banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

AK Parti Suruç danışma Meclisi toplandı

 

    Suruç AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından ilk defa danışma meclisi toplantısı Suruç İlçe Binasında gerçekleşti.

 

 Toplantıya AK Parti Teşkilattan Sorumlu Başkanı Veysel Polat ve Sosyal İşler başkanı İsa Kızıldemir, İl Yönetim Kurulu Üyesi Suruç İlçe Koordinatörü Metin Çadırcı, Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi Osman deniz, Suruç İlçe Başkanı İzettin Aslan, İl meclis üyesei Necdet Kılıç ve Yönetim kurulu üyeleri ile 11 Nisan belde teşkilatı başkanı Ergün Kılıç katıldılar.

 

  Danışma meclisi divan kurulu İl Teşkilat başkanı Veysel Polat, Suruç Koordinatörü Metin Çadırcı, İlçe Başkan yardımcısı Şahin Fırat ve İlçe sekreteri Mustafa Yavuz’dan oluştu.

Divan kurulunun oluşturulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

İlçe Başkanı İzettin Aslan; eğitim sorununa değindi. Aslan; Gelişmiş ülkeler eğitim konusunda en hassas şekilde davranırlar. Ancak biz de hala o hassasiyet gelişmemiş. Bugün Suruç’a bakıyoruz öğretmen sorunu başlı başına bir sorun” dedi.

Aslan ayrıca İlçe teşkilatı olarak Suruç’ta yaptıkları konferanslara da değindi.

Aslan; Türkiye’nin saygın aydınlarını Suruç’a davet ediyoruz. Her ay bir aydın Suruç’a gelip konferans veriyor. Bunun sosyolojik ve toplumsal faydalarını görüyoruz” dedi.

Suruç İlçe Başkan yardımcısı Şahin Fırat ise Mürşitpınar sınır kapısı hakkında bilgi verdi. Fırat; Yaptığımız çalışmalar neticesinde Mürşitpınar sınır kapısı çalışmaları devam ediyor. Büyük pürüzleri Türkiye olarak bitirdik. Ancak küçük sorunlar var ve Suriye ayağında sorun devam ediyor” dedi.

İl Teşkilat başkanı Veysel Polat, Takım çalışmasının önemine değindi.

Polat; Tüm başarılı çalışmaların temelinde koordineli ve sistemli çalışmalar vardır. Burada ortaya çıkan sorunlar danışarak ve sistemli çalışarak büyütülmeden ortadan kaldırılabilir. Teşkilatlanma olursa herkes yükün altına girer. Ama ferdi olursa yük sadece birilerin sırtına biner ki; başarılı bir çalışma yürütmek zor olur. İstişare toplantılarının önemi çok büyük. Burada sorunlar istişare edilir. Yapılması gerekenler ve yapması gerekenler tespit edilir ve o sorun ortadan kaldırılır” dedi.

Suruç çalışmaları gayet güzel. Konferansların yapılması gereken bir çalışmaydı. Değerli bilginler gelip burada konuşması Suruçlulara bir şeyler katıyor” dedi.

Daha sonra İlçe teşkilatından konuşmacılar oldu. Dilek ve temennilerin sunulduğu konuşmalar da birlik ve kenetlenme mesajları verildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.