banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

AK Parti SKM Çok Hareketli


AK Parti Şanlıurfa Seçim koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Av. Ahmet Düşünür, AK Partili olarak herkesin fikrine açık olduklarını belirterek, “Biz her fikre açığız. Yeterki memleketimizin menfaatine olsun. Biz bireyleri değil, toplumu düşünerek hizmet etmeyi daha uygun buluyoruz. Zaten topluma yapılan her hizmetten bireylerde faydalanacaklardır. Urfa’mız Peygamberler şehridir ve adına layık bir Büyükşehir oluşturma gayretiyle faydalı olacağına inandığımız Celalettin Güvenç’in her zaman adayımız yanında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın da hangi partiden olurlarsa olsunlar Şanlıurfa’yı ve çocuklarımızın geleceğini düşünerek AK Partiye destek olmalarını arzu ediyoruz. Yerel seçimlerde particilik yapmak yerine şehrimize ve insanlarımıza en iyi hizmet edecek adaya oy vermeliyiz” dedi.

İl eski Başkanları SKM’de


Belli süre AK Parti İl Başkanlığı görevini başarıyla sürdürmüş olan ve zamanı geldiğinde bayrağı kendilerinden sonra gelenlere bırakan AK Parti İl Başkanlarından Cuma Ağaç ve Abdülkadir Kol, SKM’yi ziyaret ederek SKM Sandık Kurulu Müşahidler Sorumlusu Zeki Kurt ve Yardımcısı İsmail Güneş ile bir süre çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Eski Başkanların fikirlerinden faydalandıklarını belirten İsmail Güneş, “Başkanlarımız Cuma Ağaç ve Abdülkadir Kol değerli ve partimize en iyi şekilde hizmet etmiş ve her zaman da partimizle, bizlerle birlikte hareket eden kardeşlerimizdir. Onların fikirlerine ve desteklerine her zaman ihtiyacımız var” dedi.
Başkan adayımız Başbakanımızın emanetidir
Cuma Ağaç ise, özellikle vatandaşlarımızı Başkan adayımızın Urfalı olup olmamasının çok önemli olmadığı konusunda aydınlatmak gerektiğini belirterek, “Öncelikle Şanlıurfa’mız büyük şehir oluyor. Dolayısıyla temeli sağlam atılmalı. Yani Başkan nereli olursa olsun Urfa bizim. Biz ev sahibiyiz, arsa sahibiyiz. Başkan adayımız ise müteahhit. Bilindiği gibi herkes Müteahhitliği bilmez. Biz arsamız üzerinde ancak gece kondu misali ev yapabiliriz. Ancak Müteahhit modern binalar yapar. Yap-İşlet-Devret modelini göz önüne getirisek; Başkanımız Celalettin Güvenç çok iyi, disiplinli, geniş kapsamlı büyükşehir kuracak, Urfa’mıza en iyi hizmeti yapacak, ilerleyen tarihlerde bir Urfalı Başkan adayımız başa gelse bile çalışmaları düzenli olarak yürütmeye devam eder. Çünkü onlar herzaman misafir, yapıp işletip devrederler. Bizler ev sahibiyiz. Yani mühim olan memleketimize en iyi hizmeti kim yapacaksa bırakalım o Başkan olsun. Zaten Türkiye’yi idare eden, İslam alemine önderlik yapabilecek, dürüst, çalışkan, ihlaslı Başbakanımızın bizim kadar kafası çalışmıyor mu ki Valimizi Belediye Başkan adayı olarak gösterdi. Artık Başkan adayımız Başbakanımızın emanetidir, birlikte hareket edip destek olmamız gerekiyor” dedi.
Abdülkadir Kol da, başkaları gibi parti değiştirmeyi doğru bulmadıklarını, belli süre hizmet ettikleri AK Partiye, daha iyi hizmet edecek arkadaşlar geldiğinde de çekilmesini bildiklerini ancak her zaman AK Partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Özyavuzlar SKM’de
Beraberinde Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Belediye Meclis üyesi Mehmet Özyavuz ile birlikte SKM’yi ziyaret eden AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, SKM nöbetçi sorumlularından Av. Mustafa Kaya ve Tanıtım Medya İzleme sorumlusu Ömer Hacıkamiloğlu ve Yardımcısı Müslüm Abacıoğlu ile fikir alışverişinde bulundular.
Öncelikle AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayımız Celalettin Güvenç’in Harran ziyaretinde Tahılalan köyü üst geçit töreni ve ta’ziyelere katılımından dolayı teşekkür ettiklerini belirten AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Harran bölgesindeki bütün programlarda teşkilat olarak Başkan adayımızı yalnız bırakmayacaklarını söyledi.
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise, AK Parti Başkan adayımız Celalettin Güvenç’in Valiliği döneminde yaptığı hizmetleri çok iyi bildiklerinden Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ta çok daha iyi hizmet edeceğine inandıklarını, Allah’ın izniyle 1 Nisan 2014’ten itibaren Harran ilçesinde hep birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.